Verhoomo Oulu – valitse Verka Mestarit

Oulussa toimiva verhoomo Verka Mestarit tekee monimuotoista ja taidokasta työtä niin uusien kuin vanhojenkin kalusteiden kanssa. Verka Mestareiden vahva käsityöosaaminen sekä mukava asiakaspalvelu tekevät verhoomoalaa tutuksi Oulussa. Limingantullissa sijaitseva toimipiste tarjoaa asiakkailleen mukavan juttutuokion lisäksi reilun annoksen tietoa, taitoa sekä ihania verhoilutarvikkeita.

Käy peremmälle!

Limingantiellä sijaitsevan toimipisteen ovi käy tasaiseen tahtiin, kun verhoilusta kiinnostuneita asiakkaita tulee ostoksille, tuomaan verhoiltavaa tai vaikkapa vaan tutustumaan Oulun monipuolisimpaan verhoomoon. Meidän monipuolinen toimintamme näkyy asiakkaillemme siinä, että liiketilat voivat olla täyttyneet suurista, verhoiltavista sohvienrungoista tai useita sadoista istuimista, joita verhoilemme useamman hengen voimin. Isojenkin projektien keskellä meillä on aina aikaa yksityisille asiakkaillemme, joten lämpimästi tervetuloa peremmälle!

Ompelukoneen tai saumurin ääressä istuva verhoilijamestari Seppo ottaa asiakkaat mukavan rentoon tyyliin vastaan ja opastaa heitä esimerkiksi vaahtomuovien tai kankaiden valinnassa. Hän vastaanottaa myös verhoiltavaksi tuodut tuotteet ja antaa hintatiedot sekä tuotteen valmistumisajankohdan. Sepon kanssa asiointi on mukavan tuttavallista sekä helppoa.

Verhoomon suuremmista projekteista vastaa meillä Markku, tuttavallisemmin Manne. Hänen kanssaan asiakkaat voivat sopia mittavimmista kokonaisuuksista, suunnittelusta sekä toteutuksista. Kaiken järjen mukaan hänet pitäisi löytää istumasta toimistossaan tarjouslaskelmien äärestä, mutta asiakkaat voivat törmätä häneen vaikkapa sepon ompelukoneen ääreltä tai erikoiskalusteiden valmistamisesta – monitoimimies ei toimistossa kauaa viihdy.

Ostosten lomassa saat vinkkejä

Meille asiakkaat tulevat yleensä silloin, kun omat verhoilijan taidot eivät riitä uudistamaan huonekalua uudella kankaalla, korjaamaan auton revennyttä istuinta tai he tarvitsevat laadukasta kangasta tai vaahtomuovia projekteihinsa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman erilaisia kankaita, vaahtomuoveja sekä kaikkea verhoilutarvikkeita laidasta laitaan.

Olemme laajan palvelun verhoomo Oulun alueella, joten laadukkaiden tuotteiden sekä hyvän palvelun lisäksi annamme mielellämme vinkkejä onnistuneen verhoilutyön aikaansaamiseksi. Olitpa verhoilemassa vanhaa huonekalua tai kunnostamassa museoautoa, saat meiltä aina asiantuntija-apua jokaisessa työvaiheessa.

Avoin ja välitön asiakaspalvelu sekä pitkä kokemus alalta tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin kaiken kokoisten projektien parissa. Pyrimme vastaamaan erikoisimpiinkin tarpeisiin niin tuotteiden kuin toiminnankin osalta.

Verhoomo Oulu – apua pieniin sekä suuriin projekteihin Verka Mestareilta

Me Verka Mestareilla toteutamme asiakkaillemme pienempiä, yksittäisen huonekalun verhoiluja sekä suurempia verhoiltuja kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi kiinteitä sohvakalustoja tai seinäkkeitä. Tästä syystä Verkamestareiden asiakaskunta on monimuotoinen; yksityiset asiakkaat sekä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot rikastuttavat toimintaamme ja pitävät meidät mukana verhoilualan kaikissa käänteissä.

Laaja sekä monialainen asiakaskuntamme asettaa meille haasteen pysyä verhoilualan huipulla, ja olla jatkossakin tarjoamassa laadukasta verhoomopalvelua Oulussa.