Verhoilijat

Verhoilijat takaavat laadun

Markku Jussila

Nykyinen verhoilupalvelumme on aloittanut pienestä kotiverstaasta jo kolmekymmentä vuotta sitten. Tuolloin asiakkaana olivat pääasiassa yksityishenkilöt, jotka entisöittivät vanhoja huonekaluja. Entisöinnin lisäksi asiakkaat saivat myös laadukasta verhoilua. Tuolloin palvelua tarjottiin nimellä Aitoentisöinti M. Jussila. 

Markku Jussila on kalusteiden kunnostuksen ja verhoilun ammattilainen. Vankkaan ammattitaitoon eivät kuitenkaan riitä pelkkä koulutus ja kokemus, vaan siihen vaaditaan myös sydäntä sekä innostusta kehittyä, parantaa ja luoda jotain uutta. 

Laadukkuus, asiakaslähtöisyys ja aitous ovat olleet mukana alusta asti. Näistä arvoista emme tingi tänäkään päivänä, vaikka yrityksen nimi ja toimenkuva ovat muuttuneet. Töitä tehdään siis edelleen vankalla ammattitaidolla, jossa sydän, innostus ja halu luoda uutta, ovat edelleen keskeisessä asemassa toiminnassamme.

Verhoilijat tekevät työtä sydämellään

Seppo Jaakola

Sepon verhoilijan ura on alkanut jo vuonna 1985, jolloin hän lähti opiskelemaan Teuvalle verhoilua. Verhoilu sitten veikin mennessään. Ensin ammattitaito karttui useiden vuoden työsuhteissa muun muassa Seilosella, mutta myöhemmin intohimo yrittämiseen ja verhoiluun yhdistyivät omassa yrityksessä, Verhoiluliike S. Jaakolan puitteissa.

Verhoilussa Seppoa on aina viehättänyt työn monipuolisuus, erilaiset työt ja sen riittävät haasteet. Kaikkein mielenkiintoisimpia ovat olleet veneiden kuomujen tekeminen. Niissä oma tarkka kädenjälki ja onnistuminen näkyvät ehkä kaikkein selkeimmin. Sepon tarkkuus ja vankka ammattitaito korostuvat kaikissa tarkoissa yksityiskohdissa.

Verhoilijamestari

Seppo on Oulun alueen tiettävästi ainoa verhoilijamestari. Tämä kertoo vahvasta intohimosta ja rautaisesta ammattitaidosta kaikissa verhoilua vaativissa töissä.

Verhoilu vaatii korkeaa ammattitaitoa ja käsityötä. Ammattitaitoinen verhoilijamestari opastaa asiakasta niin tuotteen kunnostuksen tarpeiden kuin erilaisten verhoilumateriaalivaihtoehtojen valinnassa. Lisäksi asias saa vinkkejä verhoiluiden ja kalusteiden hoitoon.

Kahden suuren ammattilaisen taidonnäyte – verka mestarit

Verka Mestarit on siis vahvan, kymmenien vuosien aikana kertyneen ammattitaidon ilmentymä. Vahvan ammattitaidon omaavat verhoilijat tekevät työnsä aina arvostaen verhoiltavia kalusteita tai ajoneuvoja. Loistavien verhoilijoiden kyvyt ja intohimo riittävät kaikkein vaikeimpiin ja laajempiinkin kohteisiin aina elokuvakeskusten akustointiverhoiluista veneiden kuomujen tai auton penkkien verhoiluun.