Kalusteverhoilut

Kaluste-
verhoilut

Verhoilu tuo kalusteelle ilmettä ja tyyliä. Kangasvalinnoilla ja verhoilun tyylillä voidaan vaikuttaa paljon koko tilan ilmeeseen. Erilaiset sohvat, tuolit ja muut kalusteet saavat verhoilijan kädessä kokonaan uuden elämän. Ammattitaitoinen verhoilija saa kalusteet näyttämään juuri siltä kuin asiakas haluaa. Huonekalujen verhoilukankaat, niiden kuosit ja laatu ovat tärkeitä verhoilun kriteereitä. Erilaiset värit, kuviot ja struktuurit tuovat kalusteisiin henkeä ja luonnetta. Verhoilukangas on siis paitsi pehmentämässä myös elävöittämässä tai rauhoittamassa kalusteen ilmettä. Samalla verhoilukankaat toimivat akustisina elementteinä. Nahkaverhoilu tuo tyyliä ja laatua kalusteelle.

Verka Mestareiden verhoomo tarjoaa tasokkaan ja viimeistellyn verhoilupalvelun. Kaiken tekemisemme takana on intohimo, josta nousee halu tehdä laadukkaasti sekä kyky keskittyä ompelukoneen ja kangaspakkojen äärelle. Käsityönä tehtävä verhoilu on taidelaji, jossa pää, kädet ja sydän tekevät yhteistyötä. 

Vanhat huonekalut ja erilaiset julkitilakalusteet vaativat usein entisöintiä. Huonekalujen verhoilu on yksi tapa entisöidä. Huonekalukankaat on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta. Laadukas kangas ei veny ja nyppyynny käytössä, vaan sen pinta säilyttää ryhtinsä ja ilmeensä vuodesta toiseen.

Käytämme verhoilussa aina laadukkaita materiaaleja. Sisustuskankaat, verhoilukankaat ja kaikki muut verhoilutuotteet on valittu tarkasti. Kauniit ja kestävät kankaat sekä verhoilutarvikkeet ammattilaisten työstäminä takaavat näyttävän, käytännöllisen ja aikaa kestävän lopputuloksen.

Konseptimme on selkeä. Tarjoamme parasta asiantuntemusta ja laatua kokonaisvaltaisesti. Suurella innokkuudella ja yhteistyöllä takaamme viimeistellyn lopputuloksen. Hoidamme suunnittelun, kuljetukset, toteutuksen, asennuksen ja tarvittaessa välivarastoinnin. Tämä tarkoittaa asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta palvelua. Emme säikähdä suuriakaan työmaita ja kalustemääriä, sillä meillä on tilaa ja osaavia tekijöitä.

Nimi Verka Mestarit tarkoittaa tarkkuutta ja omistautumista kankaiden äärellä. Verhoiltavat kalusteet tutkitaan ja suunnitellaan huolella, jotta lopputulos on sellainen, mitä sinä meiltä odotat.