Auton verhoilu

Auton verhoilu voi olla auton penkkien korjaamista tai laajemmin koko auton kangaspintojen korjaamista tai uusimista. Vanhankin auton ilme raikastuu, kun sen verhoilut huolletaan ja kunnostetaan. Verka Mestarit huolehtivat alusta asti siitä, että asiakkaan ajoneuvo korjataan huolellisesti ja ammattitaidolla. Ja rakkaudella.

Auton sisustan verhoilu toteutetaan Verka Mestareilla aina lämpimissä sisätiloissa, jolloin uudet pinnat eivät joudu säiden armoille työn aikana. Verhoilun jälkeen asiakkaamme saa autonsa tai muun ajoneuvonsa takaisin raikkaana ja siistinä.

Vanhan auton verhoilu vaatii omistautumista ja auton historian arvostamista. Ammattitaitoinen verhoilija tuntee vanhan auton hengen, ja osaa verhoilla ajan patinoimat penkit ja muut pinnat ilman että vanhan auton tunnelma rikkoontuu. Vanhimmissa autoissa verhoilumateriaalit ovat useimmiten puuta, nahkaa ja rautaa. 

Usein vanhojen autojen penkkien verhoilussa käytetään aitoa nahkaa tai keinonahkaa. Nahka antaa autolle arvokkuutta. Sen pinta tekee myös penkeistä miellyttävät ja helpot pitää puhtaana. Auton verhoilu tuo autolle lisäarvoa, kun se on toteutettu ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla.

Auton verhoilun korjaus on ammattilaiselle tarkkaa työtä. Auton verhoilu voidaan myös uusia kokonaan. Verhoilun korjaaminen voi olla vaikka pelkän kuskin penkin verhoilun uusimista tai vanhan korjaamista.

Veneen verhoilu on pitkälti samanlaista kuin auton verhoilukin. Veneen verhoilussa usein vanhat verhoilut ovat kärsineet kosteudesta.

Verhoilussa onkin erityisen tärkeää poistaa aina kaikki vanhat verhoilut ja tutkia niiden alla olevat rakenteet, että ne ovat kunnossa. Tarvittaessa verhoilijamme korjaavat myös rakenteita ja muita osia.

Verka Mestareilla on kokemusta erilaisista veneiden verhoiluista aina purjekankaiden korjaamisesta veneen penkkien verhoiluun.

Moottoripyörän satulan kunto on tärkeä osa moottoripyöräilyn mukavuutta. Oikean muotoinen ja verhoiluiltaan eheä satula tuntuu hyvältä pitkälläkin ajomatkalla.

Moottoripyörien verhoilussa käytetään hyvin usein nahkaa. Nahka kestää hyvin käytössä ja on miellyttävä ja helppo pitää puhtaana.

Ajoneuvoverhoilupalveluumme kuuluvat

  • erilaisten autojen, veneiden ja moottoripyörien penkkien verhoilut ja korjaukset
  • auton penkkien pehmusteiden kovetukset, muotoilut ja korjaukset
  • autojen nahkaverhoilut 
  • kattoverhoilut
  • vanhojen autojen ulkokattojen korjaamiset: avoautot, rättikatot, vinyylikatot ja kangaskuomut

Korjaamme myös

  • kuorma- ja rekka-autojen penkit
  • trukin istuimet/penkit
  • moottorikelkkojen satulat
  • veneiden penkit ja patjat
  • julkisten tilojen verhoilut, kuten esimerkiksi kampaamotuolit, hierontapöydät, hammaslääkärin tuolit, ravintolakalusteet, ravintolatuolit ja teatteripenkit 

Muita verhoilijoittemme mielenkiinnon kohteita ovat museoautot, jenkkiautot ja muutkin vanhat autot. Autamme mielellämme näiden verhoiluun liittyvissä asioissa.

Kaipaako ajoneuvosi verhoilut korjaamista tai kokonaan uusia materiaaleja? Pitäisikö autosi penkkien pehmusteita tai veneen istuimia kunnostaa ja verhoilla? Onko sinulla museoauto, jolle tarvitsisit entistä ehommat verhoilut? Olipa verhoilun tarve millainen tahansa, ota yhteyttä! Verka Mestarit korjaa ja verhoilee kaiken ammattitaidolla ja sydämellä.

Ota yhteyttä!