Mittatilauskalusteet

Mittatilaus-
kalusteet

verhoomo Oulu

Mittatilauskalusteet tehdään Verka Mestareilla aina asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Verhoilun lisäksi Verka Mestareilla valmistetaan erilaisia kalusteita mittatilaustyönä niin puusta, levystä kuin vaneristakin.

Meillä on intohimo tehdä kaunista ja kestävää, mikä näkyy myös kaikissa tuotteissamme. Haluamme vastata asiakkaan tarpeisiin ammattimaisella työotteella ja oikeanlaisella työmoraalilla. Kun asiakkaamme ei löydä omille mitoille ja toiveilleen sopivaa kalustetta muualta, me onnistumme löytämään oikean ratkaisun. Ja teemme sen rakkaudesta kalustamiseen ja asiakaspalveluun!

Olemme siis aina valmiita auttamaan

Meille on tärkeää, että asiakkaanamme olet tyytyväinen tuotteeseen ja palvelukokonaisuuteen. Olemme ylpeitä tekemistämme kalusteista ja töistä, jotka ovat vastanneet myös asiakkaidemme odotuksia. Joskus lopputuloksemme voi yllättää, mutta vain positiivisessa mielessä.

Työ paperilla olevasta piirustuksesta valmiiseen tuotteeseen on monesti pitkä ja monivaiheinen. Yhteistyö eri toimijoiden kesken on toimittava ja informaation on kuljettava, että lopputulos on oikeanlainen ja viimeistelty. Monesti yksittäisen tuotteen takana voi olla tuntien suunnitteluvaihe, ideointikartan tekoa ja työvaiheiden kertaamista. Isot yksilölliset tuotteet vaativat täyden huomion ja työpanoksen, siksi me teemme kalusteita.

Yksilöllistä käsityötä 

Toteutamme kauniit ja yksilölliset mittatilauskalusteet ja kokonaisuudet käsityönä lujalla ammattitaidolla. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja seisomme jokaisen käsintehdyn työvaiheen takana. 

Mittatilauskalusteet toteutamme suunnittelusta toteutukseen ja aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme kalusteita myös suunnittelutoimistoille sekä arkkitehtitoimistoille. Valmiit suunnitelmat ja kuvat ovat meille mukavia töitä, jossa pääsemme toteuttamaan erilaisiin kohteisiin suunniteltuja kalusteita. 

Erilaiset sohvat, penkit ja sermit ovat erikoisalaamme. Kaikki tuotteet, jossa tarvitaan ulkonäköä, kangasta ja käsityötaitoa ovat ehdottomasti vahvimpia ja halutuimpia tilauskokonaisuuksia. Myös täyspuiset kalusteet, kuten kaapistot, tasot ja linjastot, sekä kaikki muut, joissa tarvitaan puun ja muiden materiaalin työstämistä, ovat meiltä tilattavia tuotteita.

Taitava suunnittelija osaa suunnitella tilaan juuri oikeanlaiset mittatilauskalusteet, ja me toteutamme ne. Käsityön lisäksi meillä on tarpeen vaatiessa oikeanlaiset koneet ja laitteet, joten pystymme vastaamaan asiakkaan vaativampiinkin toivomuksiin. 

Mittatilauskalusteet tuovat tilaan selkeyttä ja luovat tilaan halutun tunnelman. Mittatilauskalusteet ovat erityisen tärkeitä silloin, kun halutaan panostaa tilan ilmeeseen. Yritystiloissa se tarkoittaa yrityksen imagoon sopivia kalusteita aina sohvista isoihin kaappikokonaisuuksiin. Mittatilauskalusteet saadaan pienillä yksityiskohdilla tukemaan haluttua imagoa ja tunnelmaa.

Toimitamme erilaiset mittatilauskalusteet viimeisteltyinä, laadusta tinkimättä. Ammattitaitoiset verhoilijat ja puusepät työstävät jokaista tuotetta kuin itselleen. Työ, työnjälki ja sovittu aikataulu on meille kunnia-asia, joissa emme suostu tinkimään. 

Mittatilauskalusteet ovat uniikkeja tuotteita, joissa laadukas kädenjälki hivelee silmää. Hyvä ideointi ja suunnitteluvaihe sekä ammattitaitoinen työ takaavat kauniin lopputuloksen. Tila ja käyttötarve muokkaa mittatilauskalusteen suunnittelua. Hyvä suunnittelija ottaa kaikki seikat huomioon ja suunnittelee asiakkaan toiveiden mukaiset kalusteet. 

Verka Mestarit haluaa palvella sinua, jolla on idea, kuvat tai haave juuri sinulle sopivasta kalusteesta. Meiltä saat suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen!

Tutustu myös verhoilupalveluumme.