Verhoilu Oulussa – uudista huonekalut, autot tai vene

Erilaiset huonekalut ja ajoneuvojen ja veneiden istuimet kuluvat käytössä ajan myötä. Verhoilu ja laadukkaat verhoilukankaat tuovat kalusteelle uutta ilmettä ja tyyliä. Huolellinen suunnittelu, kangasvalinnat ja ammattitaitoinen verhoilu vaikuttavat huomattavasti huoneen, tilan tai ajoneuvon ilmeeseen. Sohvat, tuolit ja monet muut kalusteet saavat ammattitaitoisen verhoilijan käsissä uuden elämän, joka kestää kulutusta ja katseita.

Kun huonekalut ovat kuluneet tai suunnitellaan kodin sisustukseen muutosta, saa vanhojen huonekalujen verhoilu ihmeitä aikaan uudistaen kodin ilmettä ja sisustusta halutun tyylin mukaan. Laadukkaasti toteutettu verhoilu ja tyylikkään kestävät verhoilukankaat herättävät kalusteet henkiin ja ovat kestävä ratkaisu myös ympäristön kannalta.

 

Huonekalujen verhoilu Oulussa – tyyliä ja tunnelmaa eri tiloihin

Huonekalujen verhoilu on järkevää aina, kun niiden runko ja istuinmukavuus ovat hyviä. Vanhojen huonekalujen kunnostus ja verhoilu ovat pitkäjänteistä käsityötä, jossa hyvin monet työvaiheet jäävät piiloon valmiin sohvan tai tuolin sisälle. Verka Mestarit pystyy vuosikymmenien vankan kokemuksen ansiosta kunnostamaan ja verhoilemaan tuolit, sohvat ja nojatuolit tavalla, joka yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Kannattaa valita verhoilu Oulussa.

Verhoilukankaat valitaan huonekalun ja kankaan ensisijaisen käyttötarkoituksen mukaisesti.

Verhoilukankaat valitaan huonekalun ja kankaan ensisijaisen käyttötarkoituksen mukaisesti. Verhoilukankaan vaatimukset voivat vaihdella huomattavasti yksin asuvilla, lapsiperheissä, lemmikkiperheissä tai julkisissa tiloissa. On myös eroa, tuleeko kaluste arkikäyttöön kotiin, jossa tuolilla istutaan suuri osa ajasta, vai tuleeko tuoli makuuhuoneen nurkkaan vaatetuoliksi. Valintaan vaikuttaa oleellisesti myös, valitaanko verhoilukankaat olohuoneeseen, keittiöön tai mahdollisesti pihakalusteisiin.

Verhoilua suunniteltaessa tulee ottaa huomioon huonekalun tyylisuunta, ikä ja luonne. Ruokapöydän tuoleissa nahkaverhoilu voi osoittautua käteväksi, kun tahrat lähtevät kostealla rätillä pyyhkimällä, eivätkä imeydy heti verhoiluun. Samettiverhoilu ei vastaavasti kestäisi lapsiperheessä ruokatuoleina, koska sametista tahran irrottaminen on vaikeampaa jättämättä jälkeä. Lapsi- ja lemmikkiperheissä kyseeseen voivat paremmin tulla vesipestävät irtopäälliset.

Verka Mestarit tarjoavat laajan ja monipuolisen verhoilukankaiden valikoiman, josta löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Verhoilukankaat voidaan valita sujuvasti niiden käyttötarkoituksen mukaan, jolloin niiden valonkesto, hankauksenkesto ja nyppyyntymisherkkyys eli pillinkiarvo voidaan arvioida käyttökohteen mukaisesti.

Auton verhoilu Oulussa – anna lisäarvoa menopelillesi

Verka Mestarit pystyvät laajan ammattitaidon turvin toteuttamaan auton verhoilun kuskin penkin korjaamisesta ja verhoilusta aina kohteisiin, jossa auton verhoilu uusitaan kokonaisuudessaan vallitsevan tyylin mukaisesti. Kun auton verhoilu huolletaan ja kunnostetaan huolellisesti, piristyy vanhankin auton ilme kerralla aivan eri tasolle.

Pätevä verhoilija pystyy omaksumaan vanhan auton hengen ja osaa verhoilla aikaa nähneet penkit ja muut pinnat sen historiaa vaalien.

Vanhemman auton verhoilu vaatii laajaa osaamista, omistautumista ja auton historian tuntemista. Pätevä verhoilija pystyy omaksumaan vanhan auton hengen ja osaa verhoilla aikaa nähneet penkit ja muut pinnat sen historiaa vaalien. Vanhempien autojen verhoilussa käytetään varsin usein aitoa nahkaa tai keinonahkaa. Nahkan pinta on materiaalina miellyttävä, hylkii luonnostaan likaa ja on helppo pitää puhtaana. Nahka tuo autolle tinkimätöntä tyyliä ja arvokkuutta. Laadukkailla materiaaleilla ja korkealla ammattitaidolla toteutettu auton verhoilu tuo autolle selkeästi lisäarvoa.

Veneen verhoilu vaatii huolellista otetta

Veneen verhoilu on vastaavasti hyvin samanlaista kuin autoissakin. Veneen verhoilu joutuu kuitenkin usein kosteuden kanssa koetukselle. Veneen verhoilu tuleekin suorittaa erityisen huolella, jolloin poistetaan kaikki vanhat verhoilut ja tarkistetaan niiden alapuoliset rakenteet, että ne ovat asianmukaisessa kunnossa. Verka Mestarit korjaavat tarvittaessa rakenteet ja muut osat kohteen vaatimalla tavalla.

Verka Mestarien verhoilijamestari Seppo Jaakola taitaa mainiosti myös veneiden kuomujen tekemisen.

Verka Mestareilla on laajaa kokemusta veneiden penkkien ja sisustan verhoilusta aina purjekankaiden korjaamiseen asti. Verka Mestarien verhoilijamestari Seppo Jaakola taitaa mainiosti myös veneiden kuomujen tekemisen. Sepon tarkka kädenjälki ja rautainen ammattitaito näkyvät selkeästi kaikissa tarkoissakin yksityiskohdissa.

Huonekalujen, auton tai veneen verhoilu tuo tyyliä ja arvokkuutta kohteesta riippumatta. Verka Mestareiden kokeneet verhoilijat herättävät vanhat huonekalut henkiin, piristävät vanhan auton verhoilun ilmettä historiaa kunnioittaen, uudistavat moottoripyörän satulan verhoilun tai veneen verhoilun tai kuomun kestämään aikaa ja ankariakin sääolosuhteita. Verka Mestarit tekevät työtä taidolla, tunteella ja sydämellä. Valitse verhoilu Oulussa!