Verhoilulla yhtenäistät tekstiilit osaksi koko kodin sisustusta!

Haluamme asua kodissa, joka on tehty meitä ja elämäämme varten. Persoonallinen ja identiteettiämme ilmaiseva ympäristö ei synny vain huonekalujättien katalogeja imitoimalla, vaan oman särmänsä sisustukseen tuovat tekstiilit, materiaalit ja vanhat, tarinoita kertovat tavarat. Onnekkailla on aarteenaan vuosikymmenien charmia henkiviä huonekaluja, jotka sulautuvat osaksi kotia verhoilun uudistuksella tai pintakäsittelyllä. Myös uusi, vielä hienosti asiansa ajava huonekalu muokkautuu oman näköiseksi itse valitulla, sisustuksen sävyihin sopivalla verhoilulla.

Kodin sisustus rakentuu rakkaista muistoista

Sohvat, ruokapöydän tuolit, verhot ja sohvatyynyt sointuvat kauniisti yhteen, kun valinnat on tehty omaa makua ja ammattilaisen mielipidettä kuunnellen. On ihana ajatus antaa muistojen täyttämälle nojatuolille tai rosoiselle kirppisaarteelle uusi elämä verhoilun ja pintojen uudistamisen muodossa. Uuden huonekalun verhoilu on myös ekoteko – jos tuoli tai sohva on kestänyt hyvänä useamman vuosikymmenen, se on alunperinkin valmistettu laadukkaammasta materiaalista kuin nykypäivän kertakäyttömööpelit.

Verka Mestarit antavat aivan aluksi arvion huonekalun kunnosta, työn määrästä ja materiaalikustannuksista. Vanhat huonekalut ovat usein hyvästä puusta tehtyä arvotavaraa, jotka kestävät hienosti uudelleenverhoilun ja kunnostuksen. Tyhjiin painuneet täytteet, kankaan läpi sojottavat jouset tai puuhun asti kalutut käsinojat eivät haittaa, Verka Mestarit saavat aluksi kehnolta näyttävästäkin huonekalusta loihdittua loiston päiviensä veroisen! Rakkaan huonekalusi iällä tai rahallisella arvolla ei ole väliä: uudistamme samalla asiantuntevuudella niin antiikkisohvat kuin vaikka 70-luvun munanmuotoiset tv-tuolitkin. Kodin sisustus laitetaan yhdessä kuntoon.

Uuden huonekalun verhoilu – oman maun mukainen vastaa paremmin kodin muuta sisustusta

Muutosta kaipaava huonekalu voi olla uusikin: ehkäpä joitakin vuosia sitten ostettu laadukas sohva on kaikin puolin käyttökunnossa, kangas ei vain miellytä enää silmää tai lemmikki on tehnyt tuhojaan kankaaseen. Tälläisen kohteen uudistus on helppoa ja näppärää. Samalla voidaan valita sohvan kanssa yhteen sopivat sohvatyynyt tai verhot. Verka Mestareilla on esillä kattava määrä näytepaloja laadukkaista sisustus- ja verhoilukankaista. Myös vanhat kauniit yksityiskohdat, napit, nyörit ja tereet toteutetaan alkuperäisen mallin tapaan toiveiden mukaisesti. 

Pienemmät verhoilutyöt onnistuvat samalla taidolla kuin suuremmatkin kohteet! Puhkihiutuneet ruokapöydän tuolit eivät ole mikään ongelma. Niiden uudistaminen säästää kukkaroa ja tuo upealla tavalla ruokailuryhmän osaksi kodin muita tekstiilivalintoja. Mikäli tarvetta on, korjaamme samalla mahdollisesti nitkuvat ja natkuvat tuolin jalat ja selkänojat. Kangaspäällysteisiin pikkutuoleihin valitaan kaunis, pyyhkimistä ja murusia kestävä laadukas kangas. Pyydä tarjous, katsotaan yhdessä kuinka voimme kaunistaa kotisi aarteet omaan makuusi parhaiten sopiviksi!