Julkisten tilojen kalusteiden verhoilu on kestävä ja ekologinen ratkaisu

Ovatko työpaikkasi kalusteet uusimisen tarpeessa? Vanhojen kalusteiden verhoilu on voinut ratketa saumoistaan tai kangas muuten kulua nuhraantuneen näköiseksi. Olisikin aika piristää sekä huonekalun että koko tilan ilmettä.

Verhoilu tekee vanhasta huonekalusta uudenveroisen ja lisää sen käyttöikää. Vanhojen kalusteiden verhoilu on myös ekologinen valinta kertakäyttökuluttamista vastaan. Nykyajan trendi onkin ostaa vähemmän mutta laadukkaampaa sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Esimerkiksi hyvin toteutettu auditorion tuolien verhoilu tai yksittäisen toimistotuolin verhoilu on kestävä ratkaisu niin kulutuksen kuin ympäristönkin kannalta.

Julkisiin tiloihin saa kalusteverhoilun avulla tunnelmaan sopivat kalusteet.

Kalusteiden verhoilu vaatii yksilöllistä suunnittelua

Julkisten tilojen kalusteet muuntautuvat hyvin eri tilojen tarpeisiin ja kestävät kovaa kulutusta. Tavallisesti niiden runko pysyy pitkään hyvässä kunnossa ja ehjänä. Usein käykin niin, että verhoilu nuhraantuu ja ratkeaa mutta runko pysyy jämäkkänä ja käyttökelpoisena.

Kun kaluste on rakenteellisesti hyvärunkoinen, se on järkevää verhoilla. Julkisten tilojen kalusteiden verhoilu toteutetaankin pitäen silmällä kalusteiden ensisijaista käyttötarkoitusta. Olipa kyseessä sairaalan, teatterin, hotellin tai ravintolan kalusteet, verhoilu vaatii kuitenkin yksilöllistä suunnittelua niin verhoiltavan kalusteen tyylin, iän kuin luonteenkin mukaisesti.

Kalusteiden verhoilu lähtee kankaan valinnasta.
Julkisten tilojen kalusteet vaativat kankailta paljon. Verhoilukankaan valinnassa tulee kiinnittää huomiota valon- ja kulutuksenkestoon sekä nyppyyntymiseen

Julkisten tilojen kalusteet vaativat verhoilukankaalta enemmän

Julkisissa tiloissa verhoilukankaiden vaatimukset eroavat huomattavasti kotien kalusteissa käytettävien kankaiden vaatimuksista. Julkisissa tiloissa verhoilu toteutetaan kankailla, jotka kestävät tehokkaasti kovaa kulutusta ja säilyttävät siistin ilmeensä vuodesta toiseen. Laadukkaat verhoilukankaat ovat napakoita ja tiukkasidoksisia, jolloin ne eivät päästä valoa juurikaan läpi.

Kun julkisiin tiloihin vaalitaan kalusteiden verhoilukankaita, täytyy kiinnittää huomiota kolmeen arvoon:

  • Ensimmäiseksi julkisissa tiloissa verhoilukankailta vaaditaan erittäin hyvää valonkestoa, jolloin kankaiden valonkeston arvon tulisi olla 6–8.
  • Toiseksi kulutuskestävyydeltään verhoilukankaiden tulisi täyttää erittäin korkean vaatimuksen kriteerit, jolloin niiden tulisi kestää vähintään 50 000 hankauskierrosta Martindale-menetelmän mukaisesti.
  • Kolmanneksi kankaan nyppyyntymisarvon tulisi olla 4–5, jolloin kangas ei käytännössä nyppyynny ollenkaan.

Julkisten tilojen kalusteiden verhoilu tulee toteuttaa kankailla, jotka kestävät erityisen kovaa kulutusta, ovat helppohoitoisia ja paloturvallisia.

Kalusteiden verhoilu vakuuttavasti Verka Mestareilta!

Verka Mestareiden verhoilijat omaavat laajan ammattitaidon, jonka ansiosta pystymme hoitamaan niin pienemmät kuin suuremmatkin projektit. Me teemme sekä yksittäisten toimistotuolien verhoilut että aulan, odotustilan, neuvotteluhuoneen, ravintolan tai auditorion tuolien verhoilut.

Me tiedämme, mitä huonekalujen verhoilulta vaaditaan tiloissa, joissa asiakasvirta on runsas ja kalusteiden tulee kestää hyvinkin kovaa kulutusta. Teemme työtä monien eri maahantuojien laatukankailla, korkealla työn laadulla ja suurella sydämellä. Näin voit olla varma, että työnjälki hivelee silmiäsi.