Julkisten tilojen kalusteet – Verka Mestarit toteuttavat suurtenkin tilojen uudistukset!

Onko ravintolan tuolien päälliset tulleet tiensä päähän, kaipaako toimiston aulatilan sohvaryhmät uutta, ryhdikästä ilmettä? Verka Mestarit verhoilevat julkisten tilojen kalusteet, ja myös isommat projektit sekä suuret tilaustyöt onnistuvat. Toimistot, koulut, ravintolat, hotellit, pankit, elokuvateatterit, museot – meillä on kokemusta ja taitoa toimia kustannustehokkaasti mutta aina vain laatutyötä jälkeemme jättäen. Työskentelemme tarvittaessa ripeälläkin aikataululla, jotta uudistustyöstä koituisi mahdollisimman vähän vaivaa yrityksen toiminnalle. Verhoilemme mielellämme yrityksille myös yksittäisiä huonekaluja tarpeen mukaan.

Voiko kalusteen vielä verhoilla vai pitääkö se vaihtaa uuteen? 

Vaikka kangas olisi kulunut tai täytteet lätsähtäneet muodottomiksi, verhoilulla koko huonekalun ilme sekä mukavuus paranee uutta vastaavaksi. Uudistustyö on taloudellinen vaihtoehto päivittää sisustusta ja lisätä tilojen käyttömukavuutta. Julkisten tilojen huonekalut on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä – laatukaluste on aina verhoilun arvoinen!

Mikäli huonekalun runko on ehjä, kalusteen uudelleenverhoilu onnistuu lähes poikkeuksetta. Jos kyseessä on laadukas, esimerkiksi täyttä puuta oleva huonekalu, nitkuva runkokaan ei välttämättä tarkoita suoraa osoitetta kaatopaikalle. Pettäneitä liitoksia ja rispaantuneita osia voidaan liimailla ja korjailla jälleen kestävään kuntoon. Ennen lopullista tuomiota kannattaa kääntyä Verka Mestareiden puoleen ja kysyä mielipidettä. Usein päältä päin karun näköinen kaluste saattaa ollakin sisältä täysin ehjä. Vaahtomuovitäytteiden tai vanhemmissa istuimissa jopa jouhi- ja meriheinätäytteiden uusiminen mahdollisine jousituksineen ei ole mikään ongelma.

Mittatilaustyöt tilan tarpeiden mukaan

Little Dragon -ravintolan ilme päivitettiin ja kalusteet verhoiltiin tyyliin sopivasti

Esimerkkikuvissa olemme toteuttaneet oululaisen Little Dragon -kiinalaisravintolan istuinten verhoilutyön. Uudistus tuplasi kalusteiden käyttöiän sekä päivitti koko ravintolan ilmeen vastaamaan muuta sisustusta. Laadukas verhoilukangas kestää jatkuvaa käyttöä, hankausta ja pesua sekä antaa asiakkaille miellyttävän kokemuksen mukavasta ateriahetkestä. Yritys itse piti lopputulosta kauniina sekä työn laatua erinomaisena.

Julkisten tilojen kalusteet mittatilaustyönä ja paikoilleen suunniteltuna

Mikäli valmiskalustevalikoimasta ei löydy tarpeitasi vastaavia tuotteita koon tai muun syyn vuoksi, Verka Mestarit suunnittelevat ja toteuttavat myös paikalleen tehdyt mittatilauskalusteet. Mittatilauskalusteita hyödyntäen tila saadaan maksimoitua, ja kalusteen persoonallinen ilme antaa paikalle oman leimansa. Kalusteita voidaan suunnitella myös viihtyvyyttä ajatellen: erilaiset akustiikkalevyt tai verhoillulla päällystetyt sermit sekä seinälevyt tuovat tilaan yksityisyyttä ja pehmeyttä.

Verka Mestareilla on käytössään erittäin laadukkaat ja laajat tilat työkoneineen Oulun Limingantullissa. Yritystilojen sekä julkisten paikkojen isommat kokonaisuudet tai kiinteät kalusteet voidaan verhoilla uusiksi myös paikan päällä. Toteutamme toiveiden mukaiset verhoilutyöt tai annamme tarpeen mukaan omia vinkkejä sekä ehdotuksia uudistuksen toteuttamiseen.