Asuntovaunun sisustaminen – verhoilu uudistaa koko tilan ilmeen!

Verka Mestarit verhoilevat kaikenkokoisten asuntoautojen ja -vaunujen sisätilat, istuimet sekä selkänojat. Valmistamme lisäpatjat mittatilauksena tarpeisiin ja tilaan sopiviksi. Käytämme matkailuajoneuvoille suunnattuja, paloturvallisia materiaaleja sekä kankaita. Kun kyseessä on kodinomainen paikka, täytyy tekstiileistä löytyä sekä estetiikkaa että käytännöllisyyttä.  Helppo puhdistettavuus on pienen, monikäyttöisen tilan a ja o. Asuntovaunun sisustaminen pitää siis tehdä tilan ja olosuhteiden mukaisesti.

Asuntovaunun sisustus tehdään olosuhteet huomioiden.
Asuntoauto tai -vaunu tarjoaa monelle kesäkodin. Sen sisustus kannattaa tehdä tila ja olosuhteet huomioiden.

Asuntovaunun sisustaminen – pikkukotisi ilme kertoo sinusta!

Karavaanarille matkailuauto tai -vaunu on ihan oikea koti. Siksi matkailuajoneuvon sisustaminen on olennainen osa viihtyvyyttä. Kompaktissa tilassa verhoilu altistuu ruoanlaiton kärylle sekä tahroille, ulkoa kantautuvalle lialle ja ylipäätään elämän jäljille. Koska sadepäivinä tai liikkeellä ollessa kaikki tapahtuu samassa pienessä tilassa, on tärkeää, että sisätilat ovat käyttökelpoiset sekä silmää miellyttävät. Verhoilun uusiminen kohentaa koko tilan ilmettä ja tuo lisää käytännöllistä käyttöikää.

Asuntoautoissa kovimmalle koetukselle joutuvat ajopenkit. Pitkiä reissuja ajeltaessa rikki hinkautunut, täytettä ulos pursottava istuin voi altistaa selän vaikealle, terveyttä vahingoittavalle ajoasennolle. Ratkennut päällinen päästää istuimen sisään myös kosteuden, joka lyhentää nopeasti istuimen elinikää ja kuluttaa sisäosat puhki. Ajoistuimen verhoilussa ongelmaan kannattaakin tarttua mieluummin ajoissa kuin liian myöhään: pelkän verhoilun uudistamisella materiaalikustannuksista selviää huomattavasti edullisemmin kuin koko istuimen uusimisessa.

Ammattitaidolla toteutettu verhoilu nostaa matkailuajoneuvosi arvoa

Etenkin asuntoauton tai -vaunun eteenpäin vuokraava osaa antaa arvoa verhoilun helpolle puhdistettavuudelle. Raikkaan näköinen sisustus antaa vuokraajalle heti kuvien perusteella positiivisen viestin ajoneuvon laadusta. Tyylikäs ulkonäkö tekee asuntoauton tai -vaunun yleisilmeestä kokonaisuudessaan houkuttelevan. Huolella toteutettu, tyylikäs verhoilu myös nostaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

Vuosikymmeniä vanhoihin verhoiluihin on ehtinyt tarttua jo jos minkälaista tuoksua, tahraa tai jopa hometta. Vaunu tai auto on saattanut seistä talvikausina kylmässä ja kosteassa tilassa. Tällaisessa tapauksessa joudutaan usein uusimaan kankaiden lisäksi myös istuinosien sisäosat, mikä ei ammattiverhoilijalle ole mikään ongelma. Jos ajan hampaan nakertamaan vaunuun on ehtinyt pesiytyä ummehtunut tuoksu, saattaa koko sisäilma kokea uuden raikkaan henkäyksen pelkästään verhoilun kokonaisvaltaisella uusimisella.

Mittatilaustyöt juuri sinun ajoneuvoosi sopiviksi

Verka Mestareilla on osaavaa kättä loihtia tarpeidesi mukainen, uudistunut ilme asuntoautosi- tai vaunusi sisustukseen. Valmistamme istuinten ja selkänojien päälliset napakan tyylikkäiksi ja helposti siistittäviksi. Verka Mestareilla on kokemusta suositella juuri kulloiseenkin käyttöön sopivat, turvalliset ja kestävät kankaat. Mittatilauksena toteutetut patjat pitävät huolen, ettei säilytys- tai käyttöongelmia synny edes ahtaissa tiloissa. Anna Verka Mestareiden varmistaa, että jokaiselle löytyy viihtyisä ja mukava tila pyörillä kulkevasta kodistasi.